Til en fest hører sig god og lækker mad, uanset selskabets størrelse.
Vi er en lille virksomhed, men med en stor passion for mad. Vores mad er lavet fra bunden af med friske og lokale råvarer, hvor årstiden og sæson sætter sit præg på retterne. Vi sætter kvaliteten i fokus.
Vi sætter en stor ære i at sylte og ryge vores egne råvarer.
Vi ønsker at imødekomme vores gæsters behov og specifikke ønsker.
Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os.
Skriv eller ring for et uforpligtende tilbud.
Parret bag Smag & Glæder
Bag Smag og glæder står parret Mikkel Hansen og Mette Nielsen.
Mikkel er uddannet kok på Osted kro 2001. Han har siden været flere forskellige steder, både i ind- og udland bl.a. i Norge og i Grønland.
Mette er uddannet ernæringsassistent i 2008 og har arbejdet i køkkenet på Holbæk sygehus, samt inden for kantinen og plejehjems området.
Vi er bosat i Tuse og har boet der siden 2020.